Een advocaat alleen voor procedures? Zeker niet. Juist in het voortraject kan Maaike Wetting als uw adviseur optreden. Denk aan het toetsen of een bepaald beleid kan worden voortgezet. Of dat ene briefje aan een werknemer zo de deur uit kan. Maar ook korte vragen over bijvoorbeeld het al dan niet voortzetten van een oproepcontract, de formulering van een autoregeling of concurrentiebeding, vragen over vakantie of verlof, of de haalbaarheid van een dossier kunnen bij ons worden neergelegd. Een gespecialiseerd adviseur voor uw personeelszaken.

Juist door ons vroegtijdig te raadplegen, kan erger worden voorkomen. Een goede basis is het halve werk. Door meer inzicht in lopende issues kunnen we samen anticiperen op zaken. Kortom een win-win situatie.

 

Om de drempel voor uw vragen te verlagen, heeft Wetting & De Roode Advocaten een product ontwikkeld. Eerste Hulp Juridisch Advies. Een laag uurtarief van
€ 125,- ex btw en elk eerste half uur werkzaamheden van de maand zijn gratis. Het product is een maandelijks terugkerende dienst voor een vast bedrag van
€ 50,- ex btw per maand. U heeft dus het voordeel van korte lijnen met een expert tegen een zeer scherp uurtarief.

 

Voor de werkzaamheden die buiten dit product vallen, geldt ons gebruikelijke uurtarief. Meer weten over dit product? Neem contact met ons op!