Zie wat onze klanten van ons vinden

Wij vinden het belangrijk dat er transparantie is in de kwaliteit van dienstverlening binnen de advocatuur. Daarom hebben wij ons aangesloten bij Advocaatscore.
Advocaatscore is een onafhankelijke reviewtool voor de advocatuur. Onderaan iedere pagina van onze website vindt u de link naar Advocaatscore. Maar u kunt ook hier op klikken om meer reviews te vinden of er zelf eentje te plaatsen. Hierna vindt u een aantal quotes van onze cliënten. Dit geeft een beeld hoe onze werkwijze is en zou moeten zijn.


Februari 2022 van Ester

“Deskundig, hier wordt je goed bijgestaan Ik had een conflict met mijn werkgever, Maaike heeft mij goed geholpen overal bij betrokken en goed geadviseerd! Het is tot een goed einde gekomen.”

December 2021 van Bart

“Het contact met Maaike is zakelijk doch persoonlijk en ervaar ik als zeer prettig. Naast betaalde juridisch dienstverlening wordt er ook gezorgd dat je eigen kennis op een basisniveau kunt onderhouden.”

December 2021 van Erik

“Ik ben heel fijn geholpen met goed en deskundig advies. Dankzij korte lijntjes en goede  communicatie kwamen we snel tot een passende oplossing.”

November 2021 van Harry

“In het bijzonder ben ik zeer positief over de persoonlijke benadering en betrokkenheid, communicatie, niet teveel, niet te weinig, de mogelijkheid tot eigen inbreng en realistische terugkoppeling hierop.”

Mei 2021 door Ugur

“During this hard period your advice and expertise helped me to navigate through hard day”

April 2021 van Ewoud

“Niet alleen is Lorien een goede advocaat die je professioneel door het proces meeneemt,  maar ook een advocaat die tijd neemt om om te begrijpen wat echt belangrijk voor je is. Zo geeft zij advies op maat. Niet alleen puur juridisch, maar ook met oog voor de menselijke aspecten die bij de scheiding zo belangrijk kunnen zijn”

Maart 2021 van Daphne

“Naast een objectief en professioneel advies biedt zij ook een luisterend oor en schouder om op uit te huilen. Eén belletje en ze ging al voor me aan het werk”

December 2020 van Mariam

“Ook nam ze achteraf nog contact op, om te vragen hoe het met mij gaat. Zo een klein gebaar doet veel goed met een mens. Dank daarvoor!”

November 2020 van Agnes

“Mevrouw Wetting heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en in iedere stap van het  proces de (on) mogelijkheden voorgelegd. Ik voelde mij gehoord en geholpen.”

Augustus 2020 van Cora

“Ik kon heel snel terecht en werd prettig geholpen.”

Augustus 2020 van Cindy

“Maaike Wetting heeft me ontzettend goed geadviseerd en heeft goed doorgepakt waardoor voor mij uiteindelijk alles in een rap tempo is geregeld. Complimenten daarvoor”

Augustus 2020 van Lisette

“Een betrokken advocaat die goed naar haar cliënt luistert, meedenkt, adviseert en ook luistert naar de wens van haar cliënt. Zij vraagt evt advies aan collega’, laat zich niet intimideren door de tegenpartij en gaat constructief te werk.”

Juni 2020 van Conny

“Ondanks alle pogingen onderling tot overeenstemming te komen, heeft uiteindelijk de rechter de zaak in mijn voordeel bekrachtigd, mede ook door de zorgvuldige en degelijke dossieropbouw.”

Juni 2020 van Mell

“In de ontslag procedure met een werkneemster was Mevr Wetting heel goed op de hoogte van de te volgen strategie en heeft ons erg goede voorstellen daar omtrent gegeven. Goed verweer naar de tegen partij, en aan dringen op een snelle reaktie. Dit heeft, door haar kennis en vakmanschap, uiteindelijk geleid tot een tevreden afloop.”

Augustus 2019 van Pieter

“Lorien is een deskundige advocaat die je door het proces mee neemt, stuurt waar nodig en advies geeft, ook als deze anders is dan je zou verwachten.”

Oktober 2017 van Monique

“Duidelijke uitleg en heldere communicatie tijdens het gehele traject.”