Scherp, praktisch en met de juiste menselijke maat

Maaike is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de meest brede zin. Zij adviseert en procedeert namens werkgevers en werknemers van alle soorten en maten. Naast de bekende facetten binnen het arbeidsrecht zoals ontslag, reorganisatie, arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschikte werknemers, de statutair bestuurder, postcontractuele bedingen etc. heeft Maaike veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van: freelancing, detachering, opdrachtovereenkomsten, payrolling en raamovereenkomsten voor in- of uitleen van personeel.

Voor Maaike speelt de oplossing, waarbij het belang van de klant voorop staat, de grootste rol en ook uitdaging. Steeds zal zij op zoek gaan naar de oplossing die niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn houdbaar en bevredigend is. Dat betekent dat een gang naar de rechter niet wordt geschuwd, maar niet wordt gevolgd als het niet nodig is.
Als voormalig lid en voorzitter van een Ondernemingsraad heeft Maaike een scherpe en analytische blik ontwikkeld over wat zich afspeelt binnen een organisatie. Daarmee kan zij snel en efficiënt een probleem doorgronden.

Maaike heeft in februari 2022 de mediationopleiding gevolgd en succesvol afgerond. Sinds april 2023 is zij officieel geregistreerd en gecertificeerd als Mfn-registermediator.

 

Meer weten over arbeidsrecht
Meer weten over mediation

Maaike heeft na haar advocatenopleiding de PALA (Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam met goed gevolg afgerond waarna zij lid is geworden van de specialisatievereniging VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland). Daarnaast is Maaike lid van de VHAA (Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten). Met regelmatig geeft Maaike lezingen en seminars over het arbeidsrecht voor klanten. Daarnaast doet zij twee keer per maand vrijwilligerswerk als juridisch adviseur in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Maaike heeft een gezin met drie kinderen en is daarnaast graag actief in de buitenlucht of sportzaal.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur
Maaike heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht, waaronder collectief arbeidsrecht en medezeggenschap vallen
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Bekijk ook onze andere advocaten