Welkom bijWetting & De Roodeadvocaten.

Wij zijn Maaike Wetting enLorien de Roode.

De oprichters van Wetting & De Roode Advocaten. Sinds de beroepsopleiding voor de advocatuur delen wij de passie om een eigen kantoor te starten. Na negen jaar ervaring in ons vakgebied bij kantoren in loondienst hebben we ons hart gevolgd en zijn wij in 2015 ons eigen kantoor gestart in Leiderdorp.

Wij zijn twee enthousiaste vakidioten met passie voor ons werk die u graag helpen met onze kennis en ervaring. Onze hulp vraagt maatwerk, omdat iedere vraag uniek is en wij ook unieke cliënten bedienen. Wij zijn gedreven, daadkrachtig en proactief en zoeken graag met u naar de juiste en praktische oplossingen.
Kenmerkend daarbij is onze laagdrempeligheid. Wij hebben tijd voor onze cliënten en bieden waar nodig ook een luisterend oor. Persoonlijk contact is een voorwaarde om uw belangen goed te kunnen behartigen.
Voor ons staat uw belang voorop en wij zetten ons steeds in om het door u gewenste scenario te bereiken. Soms betekent dit dat wij juist op de achtergrond meekijken, adviseren, coachen en beoordelen. Maar wij trekken graag onze toga aan als uw zaak dat nodig heeft. Kortom, passie voor ons vak.

Wetting & De Roode Advocaten heeft ook oog voor de samenleving. Zowel Lorien als Maaike doen naast het werk voor Wetting & De Roode Advocaten vrijwilligerswerk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook financieel ons steentje bij te dragen. Zo sponsoren wij diverse initiatieven en proberen hierin diversiteit aan te brengen door ook telkens nieuwe initiatieven te ondersteunen. Initiatieven en doelen waar wij ons mee verbonden voelen en die bijdragen aan de samenleving.

Meer weten overonze advocaten?