Eerste Hulp Juridisch Advies

Vaak wordt gedacht dat een advocaat alleen nodig is wanneer er een conflict is of zelfs pas wanneer een gerechtelijke procedure zich aandient. Wetting & De Roode Advocaten is er niet alleen voor dat soort advocatenwerk, maar is ook uw adviseur op het gebied van personeelszaken en arbeidsrecht in de brede zin. Juist door ons vroegtijdig te raadplegen, kan erger worden voorkomen. Denk aan het overleggen over een te volgen weg, een korte check van een brief aan een werknemer over het wel of niet verlengen van zijn contract, een waarschuwing na te vaak te laat komen, of het stopzetten van loon als de werknemer zich niet aan de re-integratieregels bij ziekte houdt etc.

Juist wanneer deze stukken of het te volgen pad vanaf het begin goed zijn, kan dat zorgen voor een goede start of zelfs een gerechtelijke procedure voorkomen. Vanwege onze kennis en ervaring als advocaat weten wij als geen ander wat ervoor nodig is om een situatie tot een goed resultaat te brengen. Wanneer wij vroegtijdig worden betrokken, kan een dossier beter worden voorbereid, is er meer inzicht in lopende issues waardoor wij samen met je kunnen anticiperen op zaken. Kortom een win-win situatie.

In dit Eerste Hulp Juridisch Advies abonnement rekenen wij een zeer scherp tarief van maar € 150,- exclusief btw per uur. Geïnteresseerd in het abonnement? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

 

Trainingen en interim

Zoals een goed vakidioot betaamt, vertellen wij u graag honderduit over ons vak. Dat kan in speciaal op maat gemaakte cursussen of een lezing/training voor managers/leidinggevenden. Uiteraard gericht op de praktijk; waar uw onderneming wat aan heeft. Van HR-managers van grote organisaties tot de ondernemer voor zijn eigen organisatie, alles is mogelijk.

Maaike Wetting heeft jarenlange ervaring als de juridisch adviseur van de ondernemer, bedrijfsjurist en HR-manager. Ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk of juist tijdens een (langdurend) project zoals een reorganisatie of overname. Zij neemt u graag mee, ondersteunt of adviseert op de achtergrond. Net waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden.