Lezing Vechtscheiding. Samen met mevrouw Margarita Bernal organiseert en verzorgt mr. Lorien de Roode op 28 september a.s. een lezing over de Vechtscheiding.

Een ieder zal bekend zijn met deze term en in de media wordt dit te pas en te onpas gebruikt. Maar wat is een vechtscheiding en wat maakt dat een scheiding een vechtscheiding wordt? Hoe stap je uit dit gevecht en wat doet het met betrokkenen? Een interessant onderwerp waarover veel te vertellen valt. Vanuit verschillende professionele invalshoeken zullen Margarita Bernal en Lorien de Roode een interactieve lezing verzorgen in een verrassende vorm. Hun ervaring als coach en relatietherapeut resp. familierecht-advocaat staat borg voor een vanuit professionele ervaring deskundige behandeling van het thema, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan de effecten voor bij de scheiding betrokken kinderen.

Prijs € 15,-
Locatie De Sterrentuin, Leiderdorp
Datum 28 september
Tijdstip 20.00 – 22.00 uur

Margarita Bernal is trainer, coach en relatietherapeut. Haar passie is mensen begeleiden naar wie ze ten diepste zijn, zodat ze wat in potentie aanwezig is, naar buiten kunnen brengen. Vanuit haar eigen praktijk voor coaching, counselling en training, Strokes begeleidt ze al 11 jaar mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ook begeleidt ze sinds afgelopen februari vanuit haar bedrijf Stiefgoed Leiden samengestelde gezinnen naar harmonie en rust. Meer over haar http://www.stiefgoed.nl/margarita-bernal/.