Wil je als student of afgestudeerde jurist ervaring opdoen bij een betrokken en dynamisch advocatenkantoor? Wetting & De Roode Advocaten en mediators is een klein kantoor dat zich uitsluitend richt op het arbeids- en familierecht. Want meer is niet beter, verdieping wel. We hebben een divers klantenbestand van grote ondernemingen tot particulieren die door het Juridisch Loket worden doorverwezen. Je kunt bij ons kennis maken met alle ins en outs van de advocatuur. Niet alleen de cliënten staan centraal, maar ook een fijne werksfeer en teamspirit.

 

Wat bieden wij?

Als werkstudent/junior juridisch medewerker kan je onder begeleiding ervaring opdoen met de werkzaamheden van een advocaat zoals het opstellen van processtukken, contact hebben met cliënten, schrijven van adviezen, maar ook meegaan naar zittingen, (mede) organiseren van seminars en het bijhouden van relaties. Ook zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten. Denk aan corresponderen met de rechtbank en archiefwerk. Een echte plek om te leren en je verder te ontwikkelen!

 

Wij zijn opzoek naar iemand voor minimaal 2 dagen (4 dagdelen). Je kunt zelf aangeven welke dagen jouw voorkeur hebben. Wil je meer werken? Laat het ons gerust weten.

 

Wie zoeken wij?

Heb jij al een passie voor de advocatuur of wil je graag ontdekken of het bij jou past? Dan zoeken we jou. Daarnaast:

  • Heb je een wo of hbo werk- en denkniveau;
  • Volg je een juridische opleiding of heb je deze al afgerond;
  • Heb je interesse in het familie- en/of arbeidsrecht;
  • Ben je sociaal vaardig en werk je zorgvuldig.

 

Dan bieden we je graag de kans om bij ons aan de slag te gaan als werkstudent/junior juridisch medewerker. Geïnteresseerd of nog vragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 071 20 32 166 of info@wettingenderoode.nl